پاوربانک

پاوربانک

با پیشرفت تکنولوژی و وارد شدن گوشی های هوشمند جدید به بازار کارهای انسان راحت تر شده است .گوشی های هوشمند امکانت فراوانی را در اختیار کاربر قرار می دهند به همین خاطر استفاده انسان از ان ها روز به روزبالاتر می رود .اغلب گوشی های هوشمند اگر روزانه استفاده متعادلی از ان ها داشته باشیم با یک بار شارژ کامل 24 ساعت کار می کنند ،اما اگر بیش تر از گوشی های هوشمند استفاده کنیم نیاز به روزی دو بار شارژ هم داریم. تکنولوژی برای حل این مشکل یک منبع ذخیره انرژی قابل حمل را معرفی کرده است که به ان ها پاوربانک می گویند.

استفاده از سرویس های اینترنت موبایل و یا روشن بودن وای فای شارژ گوشی های هوشمند را به شدت کاهش می دهد و مسلما هیچ چیز بدتر از این نیست که تلفن همراه شما در زمان کار و در شرایط خاص و بحرانی خاموش شود مشکلات زیادی را به همراه دارد.

امروزه صنعت ساخت باتری های گوشی های هوشمند روز به روز در حال توسعه است ، علاوه بر ان تراشه های گوشی های هوشمند نیز روز به روز قدرتمندتر و بهبود یافته تر می شوند و این باعث افزایش مصرف انرژی می شود این خود استفاده از تکنولوژی پاوربانک را برای ما بهتر نشان می دهد.

پاوربانک ها رد واقع منابع ذخیره انرژی اند که به راحتی می توان ان ها را حمل کرد.این لغت از ترکییب پاور و بانک گرفته شده که به معنای بانک انرژی است.

پاوربانک ها چگونه کار می کنند؟

از پاوربانک ها می توان به عنوان باتری هایی مخصوص اشاره کرد .  پاوربانک ها در یک مدار مشخص فشرده شده با  شارژ الکتریکی هستند. با استفاده از پاوربانک ها می توان انرژی الکتریکی را ذخیره کرد و در زمان لازم برای شارژ گوشی هوشمند خود از ان استفاده کنید.

امروزه پاوربانک ها وسایلی بسیار شناخته شده اند وبه عنوان وسیله ای لازم و ضروری برای موبایل ها ،تبلت ها و یا پخش کننده های پرتابل استفاده می شوند . پاوربانکها برای تمام دستگاههایی که دارای پورت یو اس بی(USB) باشندقابل استفاده است،بطورمثال: اسپیکرهای پرتابل،سیستمهای GPS ، پلیرهای MP3 ،تلفن های هوشمندوتبلت ها می توانندبا پاوربانک‌ها شارژشوند.بطورخلاصه هردستگاهی که به کمک پورت USB شارژ می‌کنید را می توانید با پاوربانک شارژ نمایید.

نکته مهم این است که نباید فراموش کنید پاوربانک ها را نیز شارژ کنید.

پاوربانک

اجزای پاوربانک

پاوربانک ها معمولا برای شارژ شدن از یک پورت یو اس بی برخوردارند. با استفاده از سوکت یاد شده می توان انرژی لازم را دریافت کرده و سپس ذخیره کرد. انرژی لازم  از محلی که پورت یو اس به ان متصل است ( چه برق و یا کامپیوتر )می تواند تامین شود. این ارتباط هایی که وجود دارد برای همه پاوربانک ها از راه های کابلی امکان پذیر شده است. پورت های اصلی پاوربانک ها عبارتند از مینی پورت یو اس بی و پورت یو اس بی .  البته بعضی از انواع دیگر پاوربانک ها ممکن است پورت های دیگری هم داشته باشند اما پورت های یاد شده تنها پورت های اصلی اند که در همه پاوربانک ها نیز وجود دارد.

ظرفیت پاوربانک

ظرفیت پاوربانک همان میزان توانایی ان در ذخیره انرژی الکتریکی است. ظرفیت پاوربانک ها را با میلی آمپر می سنجند. پاوربانک ها ظرفیت های مختلفی دارند و ان ها براساس ظرفیتی که دارند می توانند دستگاه های مختلفی را شارژ کنند. بنابرظرفیت شان می توان دستگاه های متفاوتی را با آن‌ها شارژ کرد، طور مثال یک پاوربانک ۱۵۰۰ میلی آمپر جهت شارژ یک موبایل هوشمند با صفحه ای متوسط مناسب هستند ولی اگر برای شارژ دستگاه هایی با مصرف الکتریکی بالاتر مانند تبلتها و گوشی های هوشمند بزرگ مورد استفاده قرار گیرند،نیاز به شارژ چندباره دارند.

جهت شارژ دستگاه‌های که نیاز به میلی آمپر بیشتری جهت شارژ کامل دارند بایستی از ظرفیت های بالاتر پاوربانک نظیر ۸۰۰۰ ،۱۰۰۰۰ یا ۱۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت یا بیشتر استفاده کرد. بطورتقریبی با یک پاوربانک ۶۰۰۰میلی آمپر میتوان ۲ بار و نیم یک گوشی با ظرفیت باطری ۱۵۰۰ میلی آمپر ساعت را شارژ کرد.

چه نوع پاوربانکی بهتر است؟

1-حفاظت در مقابل اتصال کوتاه: اتش سوزی اغلب توسط اتصال کوتاه صورت می گیرد. پاوربانک که انتخاب می کنید بهتر است سیستمی را برای محافظت در مقابل اتصال کوتاه داشته باشد.

2-حفاظت در مقابل شار بیش از حد : پاور بانکی که انتخاب می کنید بهتر است از نوعی باشد که زمانی که باتری به صورت کامل شارژ شد خودش به صورت خودکار جریان الکتریسیته را قطع کند. این موضوع به این خاطر حائز اهمیت است که شارژ بیش از اندازه عمر باطری و پاوربانک کم خواهد شد.

3-حفاظت در مقابل دمای بالا: لازم است بدانید که پاوربانک ها باید در دماهای بالاتر کارکرد بهتری داشته باشند.

4-خاموش شدن خودکار: این ویژگی را هم می توان جز ویژگی های حفاظتی دسته بندی کرد زیرا با کامل شدن شارژ دستگاه جریان مربوطه قطع شود تا هم دمای دستگاه بالا نرود و هم خود دستگاه اسیبی نبیند.

5-توجه به کیفیت ساخت و سلول‌های پاور بانک: در خرید پاور بانک ها دقت کنید که باتری ان از نوع اصلی باشد .اگر پاوربانکی که خریداری می کنید از نوع پاوربانک هایی با کیفیت خوب شاد حتما دارای چراغ هایی برای هشدار باتری و کانکتورهای عالی خواهد بود.

6-پاوربانک ها هرقدر تعداد پورت های ورودی و خروجی بیش تری داشته باشند قیمت بالاتری دارند.

7-قبل از خرید شارژ تلفن هوشمند دقت داشته باشید که مشخصات باتری گوشی و یا تبلت را با مشخصات ان باهم تطبیق دهید تا سازگار باشند.

8-بعضی از شارژ های بی سیم روی خود لامپ های led دارند که وضعیت شارژ و باتری را نشان می دهد.بهتر است از این نوع چراغ دار ان خریداری کنید.

9- قیمت پاوربانک ها از 20 تا 30 هزار دلار شروع می شود و تا 500 هزار دلار هم می رود.

10-به مارک پاوربانکی که خریداری می کنید توجه کنید برای مثال بدانید پاناسونیک،سونی ،سامسونگ بهترین باتری ها را تولید می کنند.

انواع پاوربانک ها

پاوربانک ها به سه دسته تقسیم می شوند:

الف) معمولی: این نوع از پاوربانک ها نیز اندازه و ظرفیت های متفاوتی دارند و می توانند برای بیش تر دستگاه های دیجیتالی استفاده شوند.تنوع در پاوربانک ها بسیار زیاد است.

ب) خورشیدی:  نوعی دیگر از پاوربانک ها پاوربانک های خورشیدی اند که حاوی پنل های فتوولتائیک است. این نوع پاوربانک ها زمانی که در نور خورشید قرار می گیرند می توانند شارژ شوند. این پاوربانک ها سریع شارژ نمی شوند و این از جمله مشکلات ان هاست .

ج)  نوع دیگری از پاور بانک ها وجود دارند که به شکل حفاظ  یا قاب موبایل اند . این مدل از پاور بانک ها تنها برای نوع خاصی از گوشی های موبایل استفاده می شوند  و برای هر گوشی موبایلی نمی توان از ان استفاده کرد . این نوع از پاوربانک ها به واسطه طراحی باریک ان ظرفیت ان نیز کم است.

برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *